2021-03-16 07:47:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ötleteid most sorra beérnek, ezért anyagi helyzeted javulhat

Napi horoszkóp március 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egyre kevésbé veszed hasznát a korábban mindig jól bevált ötleteidnek. A kudarcok viszont arra késztetnek, hogy módosíts eddigi stratégiádon, és nemcsak a hivatásodban, de az életed más, fontos területein is. Ezáltal viszont rengeteget fejlődhetsz!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma a Bika jegyébe lép. Vesd magad a teendők sűrűjébe, most kell megharcolnod a jövődért! Úgy tűnik, túl sokan pályáztok ugyanarra, és lehet, hogy vetélytársaid nem mindig tisztességesek… De ha jót akarsz, ne vedd fel a stílusukat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A reggeli lendületed az órák múltával egyre inkább lankad. Talán az hat rád fékezően, hogy olyan feladatot kell megoldanod, amihez se kedved, se felkészültséged. A határidő pedig szorít. Mi lenne, ha segítséget kérnél?!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók most már egyre erősebben a karriereddel kapcsolatos változtatásokra ösztönöznek. Lépj, amíg lehet, mert hamarosan már nem a vágyaid, hanem a körülmények kényszerítenek rá, és kisebbek lesznek az esélyeid.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Aki mer, az nyer, hajtogatod ma. Mintha ezzel önmagadat is meg akarnád győzni arról, hogy helyesen cselekszel, amikor mindent felborogatsz magad körül, és fejest ugrasz az ismeretlenbe. Legyél egy kicsit elővigyázatosabb!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ezekben a napokban a pénzügyekben lassú, de biztos javulás várható. A partnered jóban-rosszban kitart melletted, de azért vágyik egy kis romantikára. A Vénusz szép estét ígér, de ehhez az is kell, hogy egy kicsit el tudj lazulni, ki tudj kapcsolódni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hallgass a megérzéseidre, és ne akard mindenáron megoldani mások problémáit, hiszen még a sajátodra sem lesz elég energiád. Ha ismét rád akar lőcsölni valaki egy feladatot, mondj egyszerűen nemet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma a Bika jegyébe lép. Kellemetlen, ha az ember fejére olvassák a hibáit, de ennél van rosszabb is: amikor legyintenek, és már semmiért nem szólnak. Ma aki kritizál, valóban jót akar. Érdemes megszívlelned a szavait.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ötleteid most sorra beérnek, ezért anyagi helyzeted javulhat. Az Ikrek jegyében járó Mars viszont türelmetlenné tehet, és ha nem tudsz parancsolni az indulataidnak, kedélyhullámzásaiddal épp a döntő pillanatban riasztod el segítőidet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyelőre nem láthatsz a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Aggodalomra viszont semmi okod, hiszen ezek a háttérben zajló események igazából a te malmodra hajtják a vizet. Ha megpróbálsz mindenütt helyt állni, akkor a magánéletedet teljesen át kell programoznod.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szabadságra vágysz. Megpróbálsz úgy élni a párkapcsolatban is, mintha szingli lennél, pedig tudod, hogy ez nem fog menni. Nehezen viseled az otthoni kötöttséget. Ne feszítsd túl a húrt, mert a partneredet már így is magadra haragítottad.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Ma érdekes tapasztalatokra tehetsz szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozol, ami elgondolkoztat, talán még új irányba is tereli az érdeklődésedet, s végre nekikezdhetsz egy régóta halogatott tervednek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: